+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mk

Lord-Of-The-Dance

Lord Of The Dance

Април

11

800 мкд Скопје 20:00

ТЕКОВНИ НАСТАНИ

Репертоар за месец март
  

Репертоар за месец март

Театар Комедија

300
мкд
Репертоар за месец февруари
  

Репертоар за месец февруари

Репертоар за месец март

200
мкд
Првин ќе ме земеш, после ќе ме...
23 февруари  2018

Првин ќе ме земеш, после ќе ме...

Театар Комедија

300
мкд
Како да се ограби банка - Премиера
23 февруари  2018

Како да се ограби банка - Премиера

Драмски Театар

300
мкд
MAVROVO THRONES
24 февруари 2018

MAVROVO THRONES

Ски центар Заре Лазаревски

600
мкд
Како да се ограби банка
24 февруари  2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Kraftwerk 3D концерт во Скопје
27 Февруари  2018

Kraftwerk 3D концерт во Скопје

Вип арена Борис Трајковски

1000
мкд
Лет над кукавичјото гнездо
27 февруари  2018

Лет над кукавичјото гнездо

Драмски Театар

200
мкд
ЖИЗЕЛ
28 февруари  2018

ЖИЗЕЛ

МОБ

400
мкд
Да го поздравиш и да ми го бациш
28 февруари  2018

Да го поздравиш и да ми го бациш

Џебно Кино МКЦ

300
мкд
Како да се ограби банка
28 февруари  2018

Како да се ограби банка

Драмски Театар

200
мкд
Claro Intelecto
02 март 2018

Claro Intelecto

Клуб Епицентар

300
мкд
Лет над кукавичјото гнездо
02 март 2018

Лет над кукавичјото гнездо

Драмски Театар

200
мкд
Снежана и седумте џуџиња
03 март 2018

Снежана и седумте џуџиња

Драмски Театар

150
мкд
Вардарски Пастуви
03 март 2018

Вардарски Пастуви

Театар Комедија

300
мкд
Ужегнатост
04 март 2018

Ужегнатост

Детски театарски центар

300
мкд
Жена ми се вика Борис
08 март 2018

Жена ми се вика Борис

Театар Комедија

300
мкд
Женски Приказни
08 март 2018

Женски Приказни

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

400
мкд
Секс, дрога и рок ен рол
08 март 2018

Секс, дрога и рок ен рол

Драмски Театар

200
мкд
Лет над кукавичјото гнездо
09 март 2018

Лет над кукавичјото гнездо

Драмски Театар

200
мкд
Првин ќе ме земеш, после ќе ме...
10 март 2018

Првин ќе ме земеш, после ќе ме...

Театар Комедија

300
мкд
Нешто пропуштаме
12 март 2018

Нешто пропуштаме

Театар Комедија

300
мкд
Сон на летната ноќ
13 март 2018

Сон на летната ноќ

Театар Комедија

300
мкд
Metallica Tribute @ Stanica 26
22 март 2018

Metallica Tribute @ Stanica 26

Станица 26

300
мкд
Laibach
27 март 2018

Laibach

МКЦ

600
мкд
Lord of the Dance
11 април 2018

Lord of the Dance

Vip arena Boris Trajkovski

800
мкд
GOGOL BORDELLO
29 мај 2018

GOGOL BORDELLO

МКЦ

500
мкд
PETER BENCE
31 мај 2018

PETER BENCE

МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА

900
мкд


САЛИ