+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkЖена ми се вика Борис

јануари

25

300 мкд

20:00

Театар КомедијаЖена ми се вика Борис

Театарска претстава Жена ми се вика Борис Театар Комедија

Театарска претстава Жена ми се вика Борис Театар Комедија 

Театарска претстава Жена ми се вика Борис Театар Комедија