+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkСекс, дрога и рок ен рол

јануари

24

200 мкд

20:00

Драмски ТеатарСекс, Дрога и Рок ен Рол 

Секс, Дрога и Рок ен Рол - Театарска Претстава - Драмски Театар 

Автор: Ерик Богосјан

Режија: Ристе Алексовски

Улоги: Сашо Тасевски