+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkПОТОЧИЊА

Април

08

200 мкд

11:00

МОБ

Во Македонска Опера и Балет - Скопје
Во Македонска Опера и Балет - Скопје


ПОТОЧИЊА

Најмили дечиња, родителчиња и љубители на детскиот фестивал "ПОТОЧИЊА" со радост Ве известуваме дека новото издание "ПОТОЧИЊА 2017" ќе се одржи на 08 - 09 април во Makedonska Opera i Balet - Macedonian Opera and Ballet.