+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkОПЕРА ГАЛА

Април

26

300 мкд

20:00

МОБОПЕРА ГАЛА – 70 ГОДИНИ МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ

 

Диригент: Бисера Чадловска и Иван Еминовиќ

Режисер: Дејан Прошев

Настапуваат:

Ана Дурловски

Борис Трајанов

Игор Дурловски

Славица Галиќ – Петровска

Весна Ѓиновска-Илкова

Ѓорги Цуцковски

Марјан Јованоски

Ристе Велков

Владимир Саздовски

Сандра Митровска

Ивана Здравкова

Ирена Крстеска

Дарко Нешовски

Злата Тошевска

Николина Јаневска

Никола Стојчевски Хорот

Оркестарот на МОБ