+389 (0)2 3080 111 info@karti.com.mkДони Дарк

јануари

29

300 мкд

20:00

Театар Комедија, мала сценаДони Дарк 

Режија: Роберт Ристов
Сценографија: Инес Петрова Бошкоска
Костими: Елена Лука
Музика: Гаро Тавитјан
Играат: Даријан Петров
Мирјана Поповска Ристов
Магдалена Ризова Черних
Сашо Ристовски
Челист: Дејан Цветковски
Спонзор:Елена Лука